Het implementeren van Cisco Umbrella is bijzonder eenvoudig. Het enige dat je hoeft te doen is het omzetten van de IP-adressen van de DNS-server naar Umbrella OpenDNS. Vervolgens heb je in je cloud-based dashboard een volledig overzicht van alle inkomende requests en geblokkeerde requests, alsmede informatie over de bestemming en identiteit van deze blocks.

Hoe werkt de trial?

  1. Na het aanvragen van de trial zal één van onze gecertificeerde resellers contact met je opnemen om de demo in gang te zetten en uw DNS-server omzetten naar OpenDNS.
  2. Vervolgens zal de reseller een Umbrella account voor je creëren en een korte instructie geven over het Cisco Umbrella dashboard en de verschillende functionaliteiten.
  3. Cisco Umbrella OpenDNS zal gedurende 2 weken lang GRATIS aanstaan in het netwerk.
  4. Na afloop van deze proefperiode zal de reseller een rapportage uitdraaien in het dashboard en deze met je bespreken. Hierbij zal stap voor stap worden gekeken welke schade zou zijn voorkomen als Umbrella daadwerkelijk in jouw bezit zou zijn geweest.
  5. Overtuigd? Onze reseller zal samen met je bespreken wat de mogelijkheden zijn om Umbrella te implementeren.
  6. Niet overtuigd? Geen enkel probleem, aan de trial zitten geen kosten verbonden.

 

Bijzonder geschikt voor het MKB

Als eenvoudig te implementeren cloudoplossing is Umbrella bijzonder geschikt voor het Nederlandse MKB. Wil je dit gemak zelf ervaren? Vul het formulier rechts in en profiteer 14 dagen gratis!